Kártya vásárlási útmutató

A www.bercode.com/szkitonklub linken található a Szkiton Klub kártya főoldala.
Ott görgess le a kártya aljához, majd kattints/bökj a Részletekre.

Alul válaszd ki a neked megfelelő változatot (Basic, Light, Classic, Extra, Business).
Mint majd láthatod, tölthetsz le ingyen is kártyát (Basic), de értelemszerűen minél magasabb a kártya szolgáltatási szintje, az számodra annál több Szkiton vállalással (ingyen koncert stb.), valamint annál több helyen nagyobb kedvezményekkel jár. (Utóbbiakhoz majd a bankkártyádat kell használnod.)

Ha az Ismétlődő négyzetet bepipálva hagyod, úgy a rendszer az általad választott rendszerességgel az adott összeget a bankkártyádról levonja, valamint a kártyád érvényességi idejét automatikusan meghosszabbítja. (Ezen folyamatot bármikor megszakíthatod.) Ha a kártyádat plasztik alapon, postán is meg szeretnéd kapni, akkor annak kb. egy ezres lesz a többletköltsége. Ha ezen négyzetet nem pipálod be, új a virtuális kártyád a platform bercode-jaim menüpontjában vagy a Bercode applikációban lesz megjeleníthető. (A kártyádat később is kérheted plasztikra nyomtatva, postán.)

Miután a fentiekkel kapcsolatban döntöttél kattints/bökj a Kosárba tesz gombra.

A felugró ablakban add meg a majdani kártyatulajdonos nevét. Ha a kártyát ajándéknak szánod, akkor ne a saját nevedet add meg, mert az utólag már nem módosítható. A kártya hátlapjának a grafikája fölött, a Saját kép feltöltése-re kattintva/bökve lecserélheted a kártya hátlapján arra, amire szeretnéd. (Az erőszakot, pornót a rendszer automatikusan kiszűri.)
Naponta egyszer a Szkiton Klub is ellenőrzi a feltöltött képeket, elutasítás esetén arról üzenetet kapsz (az indoklással), valamint a hátlap grafika az eredetire cserélődik. Amennyiben a kártya hátlapján nem kívánsz változtatni, úgy képfeltöltés nélkül kattints/bökj a Mentés gombra.
Amennyiben nem kívánsz még egy kártyát letölteni/vásárolni, úgy felül kattints/bökj a Kosár ikonra, majd – a tartalmának ellenőrzési után – a Pénztár gombra.

Ezután a rendszer – ha még nem vagy a Bercode platform felhasználója – kérni fog néhány infót (ha ingyenes kártyát választottál, akkor csak néhány alapadatodra lesz szükség). A Vásárlás véglegesítése ikonra kattintás után e-mailt is kapsz a kártyát letöltéséről/megvásárlásáról – utóbbi esetben a számlával.

Ezek után, ha a Bercode applikációba a vásárlásnál megadott e-mail címeddel lépsz be, úgy ott a Szkiton Klub kártyád azonnal megjelenik. Arra bökve megjelenik majd a bercode (nagyban), azt kell majd bemutatnod az elfogadóhelyeken, melyek listáját az appban szintén megtalálhatod.

Applikáció letöltése a klubkártya kezeléséhez:

Bercode Applikáció