Cégeknek

Amennyiben Ön kiskereskedő vagy helyi szolgáltató, úgy növelheti forgalmát azáltal, hogy csatlakozik hozzánk Elfogadó Partnerként.

Mi szívesen ajánljuk úgy üzleteit a rajongóinknak, hogy ezért Önnek fizetni nem kell előre, az együttműködésünk részeként csak forgalomarányos költséggel kell kalkulálnia. Ez állhat csak a klubtagjainknak felkínált előnyökből (jó esetben azonnali kedvezményekből), de ha – min. 3 százalék jutalék fizetésével – Kiemelt Elfogadó Partnerünk lesz, úgy közvetlenül és érdekelté leszünk téve, hogy üzleteibe „küldjük” a rajongóinkat. (Utóbbi esetben az adatrögzítést megoldhatja a saját vonalkódrendszerével, egy online PC-vel (tablettel stb.) vagy a Bercode applikációval.)

A fenti lehetőség igénybevételéhez csak egy Basic logós Szkiton Klubkártyára van szüksége, amelyet ingyenesen letölthet a www.bercode.com/szkitonklub oldalról. Amennyiben a másik négy kártyából vásárol, úgy például a Business bercode-ot tartalmazó segítségével – mint azt láthatja – már az összes többi közösség tagjainak a vásárlói potenciáljára is számíthat. (A platform főoldalán látható, hogy már most is több 1 millió bercode-birtokos van, mely szám az év végére – csak Magyarországon – három millió fölé fog nőni.)

A rendszer lehetővé teszi azt is, hogy Ön egyes közösségek tagjainak eltérő előnyöket biztosítson. Amennyiben Ön például a Szkiton Klub tagjainak kívánna magasabb kedvezményeket biztosítani (akkor ők azon előnyöket látnák az applikációban), úgy ezzel – vagy bármilyen kérdésével – kapcsolatban, kérjük, írjon erre a címünkre: info@szkitonklub.hu